Tuinaannemer Wilsele

Tuinaanleg • Tuinonderhoud • Tuinwerken

Op zoek naar een tuinaannemer in Wilsele voor tuinaanleg, tuinwerken of tuinonderhoud? Wij zijn dé tuinspecialist al uw groene projecten. Als u met ons in zee gaat, dan kiest u voor een tuinaannemer met passie die gedreven is en altijd professioneel te werk gaat.


  Tuinaannemer Wilsele

  Tuinaanleg voor uw nieuwbouw? Uw tuin heeft een grondige renovatie nodig of u zoekt een betrouwbare tuinaannemer in Wilsele voor de aanleg van een oprit of terras? Op zoek naar een tuinaannemer voor tuinonderhoud? Wij staan in voor tuinaanleg, tuinonderhoud, beplantingen, bestratingswerken, klinkerwerken, heraanleg en volledige tuinrenovatie.

  Wij beschikken over de jarenlange ervaring en kennis om aan al uw wensen te voldoen. Waar u ook voor kiest, wij voorzien alles van A tot Z met veel kwaliteit en zorg voor uw tuin.

  Tuinaanleg Wilsele

  In samenspraak met de klant werken wij een totaalproject voor tuinaanleg uit waarbij steeds rekening wordt gehouden met de meest ecologisch verantwoorde manier van tuinaanleg. Houdt u van tuinieren? Of wilt u net een onderhoudsvriendelijke tuin? Of weet u exact wat u wilt en zoekt u een tuinaannemer voor de (her)aanleg van uw tuin?

  Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u in Wilsele. We komen langs en vervolgens krijgt u van ons een gratis & vrijblijvende offerte op maat.

  Tuinonderhoud Wilsele

  Bedrijven en particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud. Grote tuin of kleine tuin, onze vingers staan altijd te kriebelen om te mogen werken. We leveren kwaliteit aan een betaalbare prijs.

  Zo kan u bij ons terecht voor tuinonderhoud zoals scheren van hagen, snoeien van bomen, gazon maaien, bemesten, aanplanting, onkruid bestrijden, onderhoud & herstelling van verhardingen, etc.

  Tuinspecialist & tuinaannemer KLI-BOGRA

  Iedereen wilt van zijn tuin een aangename plek maken om te vertoeven. Het aanleggen van uw tuin is dus een belangrijke klus waar u best op voorhand even goed over nadenkt. Wat wordt de bestemming en indeling van uw tuin? Heeft u kinderen? Wilt u een eigen moestuin voorzien? Ziet u graag sierlijke elementen zoals een vijver? Houdt u van strakke vormgeving of ziet u wel graag ronde vormen terug? Houdt u van planten of zoekt u een onderhoudsvrije tuin?

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Om te beginnen, zijn geen tuinontwerpers, maar als ervaren tuinaanlegger weten we natuurlijk als geen ander hoe we een tuin moeten aanleggen en wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u dus helpen bij het realiseren van uw tuin volgens een tuinplan, of u kan ons inschakelen als u ongeveer weet wat u wilt en op zoek bent naar een aannemer die dit verder voor u kan uitwerken.

  Hoe gaan we te werk?

  1) Het opmeten van de tuin: door de afmetingen van de tuin goed te bestuderen krijgen we een beeld van de uiteindelijke structuur die de tuin zal krijgen. Op basis hiervan kunnen we ook bekijken hoe veel tijd er zal in kruipen en welke / hoeveel materialen we nodig zullen hebben.

  2) Op basis daarvan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

  3) Akkoord? Dan plannen we een datum voor de werkzaamheden in.